Vergoeding zorgverzekeraar

Home »  Vergoeding zorgverzekeraar

Aanvullende verzekering kindertherapie
Kindertherapie wordt in 2016 door de meeste zorgverzekeringen (deels) vergoed. Een voorwaarde hiervoor is dat de verzekerde een aanvullend pakket voor alternatieve/additieve geneeswijzen/zorg heeft afgesloten. Daarnaast dient de kindertherapeut die de sessies uitvoert aangesloten te zijn bij een erkende beroepsvereniging zoals de VvvK en/of koepelorganisatie RBCZ. Kinderpraktijk Skills beschikt over de juiste kwalificaties voor vergoeding.

Meer informatie over de vergoeding van de zorgverzekeraars kunt u terugvinden op de website van Vereniging van en voor Kindertherapeuten met een met deze link http://www.vvvk.nl/resources/cfiles/vvvk_nl/downloads_/vergoedingen%20zorgverzekeraars%202016-actueel%20overzicht.pdf

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer daarom voor precieze vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Wanneer de verzekering niet tot een vergoeding overgaat, kunt u de gemaakte kosten voor kindertherapie aftrekken als bijzondere ziektekosten bij uw belastingaangifte.

Comments are closed.

Kinderpraktijk Skills 2015