Dorothé Vinke

Home »  Dorothé Vinke

Orthopedagoog generalist Dorothe VinkeIk ben Dorothé Vinke, en ben opgeleid als orthopedagoog-generalist NVO en kinder- en jeugdtherapeut. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblematiek, zoals aan autisme verwante stoornissen, ADHD en andere problematiek, bijvoorbeeld sociaal-emotionele problemen. Tevens ben ik opgeleid om speltherapie in psychotherapie te geven bij (jonge) kinderen. Daarnaast ben ik opgeleid om enkelvoudig trauma te behandelen. Momenteel ben ik in opleiding voor cognitief gedragstherapeut.

 

Door de veelzijdigheid van opleidingen, werkervaring en mijn integratieve ziens- en werkwijze werk ik als kinderpsycholoog. Tevens heb ik ervaring in het begeleiden van ouders in het omgaan met de consequenties van de problematiek.

Opleidingen:

  • Orthopedagoog Generalist NVO
  • EMDR
  • CGT
  • Speltherapie
  • Mentaliserende Bevorderende Therapie voor Kinderen
  • WO Orthopedagogiek, MSc. (Rijksuniversiteit Groningen, afstudeerrichting: leerproblemen en jeugdzorg)
  • Kinder- en Jeugdtherapie

Ik ben aangesloten bij de VvvK, SCAG, RBCZ, NVO, VGCT en het SKJ

VVVKlogoRBCZ

Afbeeldingsresultaat voor skj

Comments are closed.

Kinderpraktijk Skills 2015