Nikkie Koelewijn

Home »  Nikkie Koelewijn

fotoIk ben Nikkie Koelewijn – van de Vegte, ik ben getrouwd en woonachtig in de Noordoostpolder. Ik werk parttime bij Kinderpraktijk Skills. Daarnaast ben ik als orthopedagoog werkzaam bij Opdidakt binnen de Generalistische Basis GGZ en dyslexiezorg. Hiervoor ben ik vijf jaar werkzaam geweest binnen o.a. het schoolmaatschappelijk werk en het Centrum Jeugd en Gezin Steenwijkerland, door deze combinatie heb ik veel praktijkervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren.

Ik heb ervaring opgedaan op het gebied van diagnostiek en behandeling van leerproblemen en remedial teaching, maar ook in het (oplossingsgericht) begeleiden van kinderen en jongeren; zowel individueel als in groepsverband. Hierbij kunt u denken aan het individueel begeleiden van kinderen met gedragsproblemen/ angsten en-/of kinderen in echtscheidingssituaties, het geven van verschillende sociale vaardigheidstrainingen en het begeleiden van broertjes/zusjes van kinderen met ADHD of aan autisme verwante problematiek.

Opleidingen:

  • Basisaantekening diagnostiek, postmaster UPO-G Rijksuniversiteit Groningen
  • Orthopedagogiek MSc, Rijksuniversiteit Groningen (afstudeerrichting leerproblemen en jeugdzorg, afstudeeronderzoek gericht op faalangst bij 1e klas VO leerlingen)
  • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, HBO Hanzehogeschool Groningen

Ik ben aangesloten bij NVO als basis orthopedagoog met de basisaantekening Diagnostiek, bij SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) en LBRT (Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers).

 

Comments are closed.

Kinderpraktijk Skills 2015